back to top

Blogeri Hrvatska

Blogeri hrvatska je najstariji domaći sajt posvećen blogingu. Tu smo od 2005. godine!

Tekstovi na sajtu Blogeri Hrvatska će vam pomoći da saznate sve oko pokretanja vlastitog internet bloga i savjeta vezanih uz njegovo monetiziranje te stvaranje kvalitetnog sadržaja.

Kroz razne tekstove upoznati ćemo vas s svijetom interneta i njegovim mogućnostima te vam pomoći oko iskorištavanja maksimalnog potencijala društvenih mreža.

pokretanje bloga

U blog kategoriji donosimo vam korisne savjete za vaš blog i zanimljivosti s raznih internet blogova.

Blogeri.hr stranica stvorena je za pomoć ljudima koji tek razmišljaju o tome da stvore vlastiti internet blog i pomoći će vam kroz kategoriju pokretanje bloga. U ovoj kategoriji upoznati ćemo vas sa svim potrebnim stvarima kod stvaranja bloga i njegovog dizajniranja.

Također i s pojmovima što je domena, web hosting i WordPress te kako možete pokrenuti vlastiti blog na internetu.

Iako mnogi ljudi da smatraju da je dovoljno imati stranicu s tekstom i ponekom slikom, danas je stvar potpuno drugačiji.

Internet iz dana u dan broji sve više korisnika i novih stranica i puno je teže pokrenuti kvalitetni blog koji će biti čitan, nego što je to bilo prije nekoliko godina. Pokretanje bloga kategorija rezervirana je za one koji su na samom početku.

blogeri hrvatska
blogeri hrvatska

Savjeti za blogere

Kategorija savjeti za blogere na rezervirana je za korisne savjete oko stvaranja sadržaja i vođenja bloga. Saznajte što napraviti nakon objavljivanja teksta i kako da dovedete posjetitelje na blog, kao i najčešće pogreške koje rade novi blogeri.

Kroz cijelu web stranicu na kojoj se nalate i korisne tekstove koje vam redovno serviramo, biti ćete korak ispred od drugih i upoznati se u kratko vrijeme sa svim potrebnim informacijama oko bloganja.

Zarada od bloga na najbolji način

Prije svega, ako planirate pokretati blog radi zarade, zaboravite na to. Prvo je potrebno redovno pisati kvalitetne tekstove i pobrinuti se da oni privlače posjetitelje, a zarada dolazi tek određenog vremena kada budete imali redovnu posjećenost.

Kategorija zarada od bloga upoznati će vas s mogućnostima i načinima monetiziranja bloga, kao i raznih drugih marketinških kanala, poput društvenih mreža. Mnogi se oslanjaju isključivo na zaradu od oglašavanja putem Adsense i sličnih platformi u kombinaciji sa Afilliate oglašavanje.

Tajna zarade od bloga je direktnim klijentima i sponzorima vezanim za tematiku kojoj ste posvećeni. Vjerovali ili ne, ovakve suradnje će vam donositi 96% uhupnog prihoda i mogu vam ostvariti san o zaradi od kuće slobodi koju ona donosi. Zaradite dok radite ono što volite!

pitanja i odgovori

U kategoriji pitanja i odgovori objašnjavamo razne pojmove i stvari vezane uz blogove i internet. Saznajte što znače određene stvari, koje su im funkcije i kako se koriste.

Bazu znanja konstantno dopunjavamo i osvježavamo. Naravno, sva vaša pitanja, kritike i sugestije su više nego dobrodošle.

Cilj našeg sajta je da prerastemo u community site za sve one koji vole ovaj posao. Stoga nas pratite na društvenim mrežama i Google News kanalu i ostanite u toku sa najnovijim informacijama vezanim za blogging, digitalni marketing online zaradu od kuće.

blogeri hrvatska
blogeri hrvatska

Predstavljamo blogere

Kategorija predstavljamo blogere rezervirana je za upoznavanje s popularnim blogovima u regiji, koji su danas veoma uspješni, a krenuli su od nule. Ova kategorija služi i kao svojevrsna motivacija onima koji tek počinju stvarati blog.

Dobrodošli su svi blogeri iz Hrvatske, Srbije, BiH kao i drugih država sa naših prostora. Želite li predstaviti svoj blog, podijeliti znanje ili ostvariti bilo kakav oblik poslovne suradnje, javite nam se. Pišite nam na mail info@blogeri.hr

Digitalni marketing

digitalni marketing
blogeri hrvatska

Mi smo dio regionalne medijske grupacije TNT Group, možete nas kontaktirati putem Digitalne agencije Info Arena koju smo lansirali da pomognemo malim biznisima proces digitalizacije poslovanja.

Naša medijska grupacija posjeduje preko 60 medijskih brendova od kojih su mnogi specijalizirani za online zaradu, posao, tehnologiju i digitalno oglašavanje. Predlažemo da posjetite: eBit.hr, businessin.hr, poslovne.com, poslovnisvijet.ba, privrednastampa.com, itrevolucija.com, AgDesign.rs, valuta.rs, DigitalMarket.rs i druge sajtove u vlasništvu TNT Group.

Supported by TNT Groupspot_img

Drugi upravo čitaju

Najbolji mobiteli do 1500 kuna

Najbolji mobiteli do 1500 kuna. Koji mobitel kupiti i...

Kako prodati na internetu?

Pokretanje online prodaje danas je lakše nego ikad. Postoji...

Kako napraviti blog?

Ako si razmišljao/-la da započneš sa svojim blogom, sigurno...

Električni radijatori Glamox za uštedu prilikom grijanja

Električni radijatori za mnoge su dostojna alternativa klasičnom sistemu...