back to top

Najbolji klubovi Beograd koji već godinama privlače posjetitelje

Klubovi Beograd su spoj modernog ambijenta, odlične muzike i sjajnog provoda

Kada planirate posjet Beogradu na vašu listu dodajte i klubove jer vam je zagarantovan provod. Za sve koji su žele kreirate nove uspomene i steći nova poznanstva izlazak u Beogradu je odlična ideja.

Klubovi Beograd su spoj modernog ambijenta i najnovije muzike. Kada planirate izlazak u Beogradu važno je rezervisati stol na vrijeme. Rezervacije su besplatne ali uvjetuju jednu bocu žestokog pića. No, to je savršeno ukoliko planirate izlazak sa više osoba.

Osim žestokih pića mnogi klubovi, posebno splavovi, imaju posebnu ponudu koktela koji će vam pružiti osvježenje u ljetnoj noći.

najbolji klubovi
najbolji klubovi

Splavovi – jedan od simbola Beograda

Splavovi su noćni klubovi koji su smješteni na rijeci Savi. Nalaze se na Savskom keju koji pripada Novom Beogradu. Kroz godine splavovi su postali simbol Beograda poput poznatih građevina. Dobre žurke koje se događaju vikendom ali nekada i radnim danom osigurale su ovom gradu da se nađe na listi top 10 najboljih gradova za noćne izlaske.

Tokom cijelog ljeta splavove posjećuju mladi iz raznih dijelova svijeta i regiona. Svaki vikend nastupaju razni poznati domaći izvođači koji prave nezaboravnu atmosferu.

Ambijent na rijeci Savi pod zvjezdanim nebom upotpunjuje cjelokupan doživljaj Beograda u večernjim satima. Veliki grad koji nikada ne spava poseban je navečer kada se svi zabavljaju na splavovima, klubovima ili kafanama.

Splavovi rade tokom čitavog ljeta, od maja do oktobra,  u tom periodu priređuju se najbolje zabave u Beogradu o kojima svi pričaju. U noćne klubove na rijeci mogu ući svi stariji od 21 godinu. Stoga, ukoliko planirate odlazak u Beograd splavovi u ovom periodu su obavezni.

Poznati splavovi su River, Port by Community, Hot Mess, Lasta, Freestyler i drugi.

najbolji klubovi beograd koji već godinama privlače posjetitelje
najbolji klubovi beograd koji već godinama privlače posjetitelje

Gdje se izlazi na jesen  i zimu u Beogradu ?

S obzirom da čuveni splavovi rade samo od maja do oktobra u zimskim danima noćni život prebacuje se u klubove.

Zima ne sprječava Beograđane da se zabavljaju. Pa je tako i u tom periodu ispunjen kalendar koncertima domaćih pjevača i tematskih zabava koje nikada ne prestaju.

Klubovi Beograd imaju moderan enterijer koji pruža jedinstven doživljaj i atmosferu. Sam izgled noćnih klubova može parirati sa drugim, velikim evropskim. S obzirom da zabav ne prestaje ni kada su temperature niske Beograd je dobio nadimak balkanskog grada koji nikada ne spava. 

U toku cijele godine, u bilo koje godišnje doba, mladi iz regiona, Evrope i ostatka svijeta dolaze u Beograd da se uvjere zašto je ovo jedna od glavnih prijestolnica dobre zabave.

Cijene pića u noćnim klubovima variraju ali svakako da su prilagođene i studentima. Kao i na splavovima, rezervacije su obavezne ukoliko želite istinski doživljaj izlaska u Beogradu.

Osim dobre zabave, ne isključujte mogućnost novih poznanstava jer su Beograđani poznati po dobrom gostoprimstvu. Također, u bilo koji klub da izađete očekuju vas najljepši prizori. Naše djevojke važe za jedne od najljepših na svijetu koje posjeduju posebnu harizmu i ljepotu.

najbolji klubovi beograd koji već godinama privlače posjetitelje
najbolji klubovi beograd koji već godinama privlače posjetitelje

Mnogi će vam reći da je ovaj grad najbolje posjetiti dok ste slobodni jer upravo tu možete upoznati ljubav vašeg života.

Beogradski noćni klubovi se nalaze na Savamali tj. većina najpoznatijih klubova se nalaze na ovom mjestu. Savamala je locirana južno od Kalemegdanske tvrđave i naselja Kosančićev Venac.

Neki od klubova koji se nalaze na Savamali Brankow, Freestyler Winter Stage, The Bank, Gotik, Mladost, Ben Akiba, Kasina by Community i  Stefan Braun.

Posebna karakteristika noćnih klubova u Beogradu je enterijer. Moderan izgled klubova koji su opremljeni najboljim ozvučenjem i osvjetljenjem stvaraju nezaboravne zabave iz vikenda u vikend.

najbolji klubovi beograd
najbolji klubovi beograd

Klubovi Beograd rade od 23:00 / 00:00 pa sve do 04:00 ujutro. Kao i na splavovima redovni gosti u većini lokala su poznati pjevači i pjevačice koji prave poseban ugođaj.

Bez obzira na vaš muzički ukus u Beograd morate izaći navečer i okusiti sve njegove čari koje su vidljive u kasnim satima.

Provedite se u Beogradu i iznanadite dragu osobu izlaskom kao dijelom čestitke za rođendan.

Preporučujemo

Supported by TNT Groupspot_img

Drugi upravo čitaju

Zašto su bebi hladne ruke

Zašto su bebi hladne ruke? Obukli ste svoju bebu...

Najbolji mobiteli do 1500 kuna

Najbolji mobiteli do 1500 kuna. Koji mobitel kupiti i...

Legalni načini za online zaradu od kuće

Postoje mnogi načini za online zaradu od kuće ali...

Kako se koristi Canva 

Kako se koristi Canva besplatan online alat za grafički...