O stranici blogeri.hr

Web stranica blogeri.hr pomoći će vam oko pokretanja vlastitog internet bloga i savjeta vezanih uz njegovo monetiziranje te stvaranje kvalitetnog sadržaja.

Kroz razne tekstove upoznati ćemo vas s svijetom interneta i njegovim mogućnostima te vam pomoći oko iskorištavanja maksimalnog potencijala društvenih mreža.

Blog, Blogeri i pokretanje bloga

U blog kategoriji donosimo vam korisne savjete za vaš blog i zanimljivosti s raznih internet blogova.

Blogeri.hr stranica stvorena je za pomoć ljudima koji tek razmišljaju o tome da stvore vlastiti internet blog i pomoći će vam kroz kategoriju pokretanje bloga. U ovoj kategoriji upoznati ćemo vas sa svim potrebnim stvarima kod stvaranja bloga i njegovog dizajniranja.

Također i s pojmovima što je domena, web hosting i WordPress te kako možete pokrenuti vlastiti blog na internetu.

Iako mnogi ljudi da smatraju da je dovoljno imati stranicu s tekstom i ponekom slikom, danas je stvar potpuno drugačiji.

Internet iz dana u dan broji sve više korisnika i novih stranica i puno je teže pokrenuti kvalitetni blog koji će biti čitan, nego što je to bilo prije nekoliko godina. Pokretanje bloga kategorija rezervirana je za one koji su na samom početku.

Savjeti za blogere

Kategorija savjeti za blogere na web stranici blogeri.hr rezervirana je za korisne savjete oko stvaranja sadržaja i vođenja bloga.

Saznajte što napraviti nakon objavljivanja teksta i kako da dovedete posjetitelje na blog, kao i najčešće pogreške koje rade novi blogeri.

Kroz cijelu web stranicu blogeri.hr i korisne tekstove koje vam redovno serviramo, biti ćete korak ispred od drugih i upoznati se u kratko vrijeme sa svim potrebnim informacijama oko bloganja.

Zarada od bloga

Prije svega, ako planirate pokretati blog radi zarade, zaboravite na to. Prvo je potrebno redovno pisati kvalitetne tekstove i pobrinuti se da oni privlače posjetitelje, a zarada dolazi tek određenog vremena kada budete imali redovnu posjećenost.

Kategorija zarada od bloga upoznati će vas s mogućnostima i načinima monetiziranja bloga, kao i raznih drugih marketinških kanala, poput društvenih mreža.

Pitanja i odgovori

U kategoriji pitanja i odgovori na web stranici blogeri.hr objašnjavamo razne pojmove i stvari vezane uz blogove i internet. Saznajte što znače određene stvari, koje su im funkcije i kako se koriste.

Predstavljamo blogere

Kategorija predstavljamo blogere rezervirana je za upoznavanje s popularnim blogovima u regiji, koji su danas veoma uspješni, a krenuli su od nule. Ova kategorija služi i kao svojevrsna motivacija onima koji tek počinju stvarati blog.

Kontakti i suradnja:

Mi smo dio regionalne medijske grupacije TNT Group, možete nas kontaktirati putem Agencije InfoArena.hr za sve oblike suradnje i oglašavanja.