back to top

Uređenje dječje sobe s stilom!

Kako je izgledala Vaša soba dok ste bili dijete? Pretpostavljamo da nije baš ovih šarenih i kreativnih prostora. Spavaće sobe ove moderne stilske djece lekcije su jako dobrog uređivanja, nadahnute ideje i vraški dobar ukus. Uređivanje dječije sobe je sasvim druga prica od prije. Doslovno, dva svijeta različita.

Stvaranje prostora za igru ​​i rast Vašeg mališana može i treba biti zabavno iskustvo. Ali prije nego što krenete na ovo putovanje trebate znati da je jako izazovno i zahtjevno. Ipak lijepa i funkcionalna soba koju će voljeti  Vaše dijete godinama možda je ipak mali izazov.

Trebate mali savjet? Bez obzira krećete li od nule ili se nadate poboljšanju postojećeg prostora, ovdje ćete zasigurno pronaći zdravu dozu inspiracije!

Čar jednostavnosti

Što se tiče dječjih soba, manje je više, samim tim je klasika neprevaziđena. Držeći uređenje jednostavnim, a namještaj na minimumu, stvorit ćete više prostora za igru, što je Vašim mališanima i potrebno. Mio Bambino trgovina nudi razne proizvode koji će uljepšati dječju sobu!

Ovo jednostavno, ali preslatko Instagram otkriće pruža puno otvorenog prostora. Krevet s kućnim okvirom na podu ujedno je i zona za igru, a otvorene police omogućuju da igračke posluže kao šarmantni dodaci.

Želite stvoriti prostor prilagođen djeci?

Dajte im što više prostora za igru. Prilagođavajte njhovu sobu njima. Pokušajte da namještaj bude što funkcionalniji, i da nema samo jednu upotrebu. Multifunkcionalnost je pravi izbor kada se dječije sobe. Npr.maleni stolić ispod kojeg se nalazi malo spremište.

Pored jednostavnosti  i funkcionalnosti o kojoj žudi svaki roditelj, ipak je ovo dječija soba, pa je potrebno i malo zabave. Prva stvar lude zabave, na koju pomisli sigurno svako dijete, tobogan. Sada svaki roditelj zamišlja cijeli roller coaster, ali maleni sigurni tobogan kao što je Jupiduu drveni tobogan .

uređenje dječje sobe s stilom!

Da biste stvorili sobu koja će se svidjeti Vašem mališanu, pokušajte se fokusirati na igru.

Želite li biti nešto ekstremniji možete ugraditi zid za penjanje,mala planina na jednom zidu. To nije toliko strašno koliko je u Vašoj glavi sada, ali malo sagorjevanja dodatne energije prije spavanja nije loša ideja.

Djeca svijet vide drugačije od odraslih, unoseći maštu i magiju u svakodnevicu. Dajte im neka vilinska svjetla i pakiranje sjajnih zvijezda za, a oni će Vam pružiti vilinsku palaču i galaksiju avanture. Pa samo naprijed! Dodajte dašak nečega očaravajućeg! Mogli biste se iznenaditi onim što dobijete zauzvrat.

Sa svojim blistavim svjetlima, šarenim cirkuskim zastavama i preslatkim motivom zvijezde, oblaka ili mjeseca ovaj hiroviti dizajn poziva svog malog vlasnika da dođe i igra se.

uređenje dječje sobe s stilom!

Djeca vole boje, ali odabir krive boje može biti nezgodno. Svakako, Vaša djevojčica sada može obožavati sve stvari  ružičaste boje, ali to ne znači da će to voljeti kasnije, a pomisao da prefarbate cijelu sobu u kratko vrijeme i više nego nepotrebno se čini?

Tražite dugoročno rješenje.

Ako imate prostora, mjesto za rad prilagođeno djeci je neophodno. Ako djetetu pružite mjesto za bojenje i stvaranje, ne samo da će ga „zauzeti“, već mu može pomoći i u tjelesnom i mentalnom razvoju. Kad je Vaše dijete starije, lični radni prostor može mu dobro doći, nudeći mirno mjesto za učenje i domaće zadaće.

Mjesto i vrijeme samo za njih

Svi se moramo s vremena na vrijeme maknuti i pobjeći od svega. Mejsto za čitanje izvrsno je mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i ima dodatnu prednost potičući Vaše dijete da se sklupča uz dobru knjigu!

Šatori sa raznim dezenima i šarama,te prirodnim materijalima omogućit će Vašem mališanu bijeg u svoj mali svijet. Bilo da se odluči povući sa knjigom ili hrpom svojih junaka ili princeza, svakako će im pružiti nevjerovatan osjećaj.

Djeca imaju vrlo specifične vizije kako žele ukrasiti svoje spavaće sobe, a te su ideje često nadahnute epskim filmskim setovima i složenim pozadinama bajki. Ali potrebna je ravnoteža dječje mašte s praktičnošću i stilom odrasle osobe. Zaigrajte se sa svojim mališanima.

Supported by TNT Groupspot_img

Drugi upravo čitaju

Zašto su bebi hladne ruke

Zašto su bebi hladne ruke? Obukli ste svoju bebu...

Najbolji mobiteli do 1500 kuna

Najbolji mobiteli do 1500 kuna. Koji mobitel kupiti i...

Legalni načini za online zaradu od kuće

Postoje mnogi načini za online zaradu od kuće ali...

Kako prodati na internetu?

Pokretanje online prodaje danas je lakše nego ikad. Postoji...