Blogeri Kontakt

Blogeri.hr je najstariji blog za blogere u Hrvatskoj i regiji

blogeri hr
blogeri kontakt

Tekstovi na ovom sajtu će vam pomoći da saznate sve oko pokretanja vlastitog bloga i savjeta vezanih uz njegovo monetiziranje te stvaranje kvalitetnog sadržaja. Kroz razne tekstove upoznati ćemo vas s svijetom interneta i njegovim mogućnostima te vam pomoći oko iskorištavanja maksimalnog potencijala društvenih mreža.

Kontakti: info@blogeri.hr / marketing@tnt.ba

Kako postati blogeri i pokretanje bloga

blog kategoriji donosimo vam korisne savjete za vaš blog i zanimljivosti s raznih internet blogova.

Blogeri.hr stranica stvorena je za pomoć ljudima koji tek razmišljaju o tome da stvore vlastiti internet blog i pomoći će vam kroz kategoriju pokretanje bloga. U ovoj kategoriji upoznati ćemo vas sa svim potrebnim stvarima kod stvaranja bloga i njegovog dizajniranja.

Također i s pojmovima što je domena, web hosting i WordPress te kako možete pokrenuti vlastiti blog na internetu. Iako mnogi ljudi da smatraju da je dovoljno imati stranicu s tekstom i ponekom slikom, danas je stvar potpuno drugačiji.

Internet iz dana u dan broji sve više korisnika i novih stranica i puno je teže pokrenuti kvalitetni blog koji će biti čitan, nego što je to bilo prije nekoliko godina. 

Samim tim raste i potreba za uslugama ko što su online oglašavanja, SEO opimizacija i izgradnja linkova za domaće i strane brendove. Pokretanje bloga je način da zaradite!

OGLAŠAVANJE:

marketing@tnt.ba
+387 62 553 222

UREDNIŠTVO

info@blogeri.hr / info@tnt.ba