Najbolje ženske zimske jakne u koje se isplati uložiti ove sezone

Iako kalendarski zima još uvijek nije stigla, temperature se već ubrzano spuštaju prema nuli, i krajnje je vrijeme da pronađete svoju novu zimsku jaknu koja će vas grijati cijele sezone.

Bez obzira na to koji je vaš modni stil, u nastavku smo pripremili odlične savjete kako odabrati najbolju zimsku jaknu.

Toplina i udobnost na prvom mjestu

Kada birate svoju zimsku jaknu, tada vam toplina i udobnost ipak trebaju biti na prvom mjestu. Ako se odlučite za prelaganu zimsku jaknu, tada vam neće biti od pretjerane koristi tijekom hladnog razdoblja.

Kada je u pitanju udobnost, potražite modele koji nisu preuski, ali ni preširoki. Naime, tijekom zime bitno je odijevati se u slojevima, a to zahtjeva određeni prostor „ispod“ jakne. S druge pak strane, preširoki i preveliki modeli omogućavaju dotok hladnog zraka do tijela, što je bolje izbjegavati. No, ako vam se baš sviđaju široki modeli, tada razmislite o tome da jakni dodate remen ili neku vrstu trake uz čiju ćete pomoć stegnuti jaknu i tako spriječiti dotok hladnog zraka.

Vodonepropusnost i kapuljača

Iako možda niste razmišljali o tome, vodonepropusne zimske jakne su odlična investicija jer će vas štititi od prodora vlage i kiše i omogućit će vam dulji boravak na otvorenom, bez obzira na vremenske (ne)prilike. Ovo je posebno važno ako provodite puno vremena na otvorenom tijekom hladnog vremena.

Ako niste ljubitelj kapuljača, tada potražite modele jakni koji ipak imaju kapuljaču, ali koja se može po potrebi skinuti uz pomoć patentnog zatvarača ili na sličan način. Ovako ćete ju moći nositi samo onda kada smatrate da vam je zbilja potrebna.

Koju duljinu odabrati?

Duljina najbolje zimske jakne ovisi o nekoliko čimbenika. Prvenstveno je to riječ o osobnim preferencijama, ali ovisi i o tome u kojim ju prilikama planirate nositi. Ako znate da ćete puno vremena provoditi na otvorenom, tada su dulji modeli ipak bolja ideja jer će vas bolje grijati bez obzira na vanjske temperature. No, bez obzira na to koji model preferirate, bogat izbor različitih varijanti dostupan je u Bolf trgovini gdje ćete sigurno pronaći nešto po svojem izboru.

Na kraju, boja

Budući da je zimska jakna odjevni artikl koji se nosi svakodnevno tijekom cijele zime, odabir odgovarajuće boje može biti vrlo zahtjevan. Bez brige, odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i pronalazak idealne boje bit će vrlo jednostavan! Prvo – preferirate li klasični modni stil? Ako je odgovor na ovo pitanje da, tada je zimska jakna crne boje izbor s kojim nikako ne možete pogriješiti. Crna se boja vrlo jednostavno kombinira sa svim drugim bojama. Ako crna nije vaš izbor, tada se zapitajte: želim li unijeti dozu vedrine u zimsko tmurno raspoloženje? Ako je tako, tada potražite jaknu jarke boje poput bijele, žute, crvene, ružičaste i sličnih s kojima ćete zasigurno razveseliti i najmračniji zimski dan. Na kraju, ako želite nešto baš posebno, tada si postavite sljedeće pitanje: želim li se posebno istaknuti? U slučaju da je tako, tada potražite zimske jakne u metalik nijansama zahvaljujući kojima možete biti u potpunosti sigurni da nikako nećete proći neopaženo.

Supported by TNT Group spot_img

Drugi upravo čitaju

20 načina kako zaraditi novac online!

Kako zaraditi novac online uz što malo ulaganja otkrivamo...

Kako zaraditi na instagramu

Kako zaraditi na instagramu pitaju se gotovi svi koji...

Kako koristiti Pinterest za blog?

Ne znate kako koristiti pinterest za blog? Ovaj članak...

Zašto su bebi hladne ruke

Zašto su bebi hladne ruke? Obukli ste svoju bebu...